Assistentiewoningen

In de nieuwe stadsbuurt Pier Kornel realiseren we 50 assistentiewoningen met 1 slaapkamer of 2 slaapkamers. Alle assistentiewoningen hebben ruime, goed georiënteerde terrassen rondom een gezellige groene binnentuin, en dit op wandel- en fietsafstand van het stadscentrum van Aalst.

Een levendige woonbuurt

Een levendige woonbuurt

Pier Kornel is een aangename plek midden in Aalst, waar jong en oud samenleven. Deze centrumstad heeft het allemaal. Vanuit Pier Kornel ben je zo met de fiets of te voet in het hart van de stad met een bruisend sociaal leven, een aangenaam winkelcentrum en tal van stedelijke voorzieningen. Ook in de autoluwe woonbuurt zelf is het aangenaam vertoeven. Met ontmoetingsplaatsen, openbare ruimte en groen, waar je tot rust kan komen, weg van de stress. Waar de bezoekers geclusterd bovengronds parkeren, gaan de wagens van de bewoners ondergronds. Zo is er volop ruimte om te genieten.

Aantrekkelijk wonen voor jong en oud

De residentie ‘Pier Kornel’ ligt in het hart van de nieuwe buurt en bevat 50 erkende assistentiewoningen, die worden gerealiseerd in drie gebouwen. De woningen worden gerealiseerd als een echte thuis, om zorgeloos zelfstandig en onafhankelijk te wonen in een veilige en centrale omgeving. Levenskwaliteit staat er centraal. De binnentuin met bloemperken, zitruimtes en een petanquebaan nodigt uit om te ontspannen. Bovendien is er een gezellige ontmoetingsruimte met bar en zithoek, ideaal om de krant of tablet te lezen of gewoon een babbeltje te slaan.

Aantrekkelijk wonen voor jong en oud
Helemaal thuis, met hulp indien nodig

Helemaal thuis, met hulp indien nodig

Als bewoner van residentie ‘Pier Kornel’ woon je zelfstandig maar kun je, als dat nodig is, op een discrete manier extra ondersteuning krijgen. Iedereen is daar volledig vrij in, de dienstverlening wordt in onderling overleg afgesproken. De erkende beheerstinstantie vzw Assist Home Services, met ervaring in de uitbating van aangepaste woonvormen voor ouderen, staat in voor de basisdienstverlening. Zo staat de woonassistent 20 uur per week ter beschikking van de bewoners en is een noodoproepsysteem voorzien. Voor bijkomende diensten zoals poetsen, wassen, strijken, ... of specifieke zorgendiensten wordt beroep gedaan op zorgpartner Mané.

Een betrouwbare investering

Investeren in zorgvastgoed is altijd een verstandige keuze, of het nu voor eigen bewoning is of om te beleggen. Dit geldt zeker in een toekomstgerichte buurt als Pier Kornel, waar veilige kwaliteitsvolle assisentiewoningen worden gebouwd aangepast aan de noden van de toekomst. Door residentie ‘Pier Kornel’ te realiseren als erkende assistentiewoningen, genieten kopers van een verlaagd btw-tarief van 12% met daarnaast een vrijstelling van onroerende voorheffing. Naast deze fiscale voordelen betekent deze erkenning ook een kwaliteitslabel voor bewoners en investeerders. Bij de lancering van het project genieten de kopers van speciale voorwaarden. Neem gerust contact met ons voor verdere info.

Een betrouwbare investering

Type Assistentiewoningen

Onze woningen lijken geenszins op de bescheiden serviceflats van weleer. U leeft in een mooi appartement, op een aangename en veilige plek. De infrastructuur en diensten zijn aangepast aan uw noden. In Pier Kornel geniet u op uw eigen manier, zonder zorgen, van het leven.

 • 1 of 2 slaapkamers
 • Volwaardige keuken
 • Overal rolstoeltoegankelijk
 • Aanpasbaar aan uw wensen
 • Rondom een binnentuin
 • Ruim & overdekt privéterras met goede oriëntatie (14 m²)
 • Fiscale voordelen
  12% btw, geen onroerende voorheffing, huurgarantie
 • Prijs vanaf 195.000 €
  exclusief BTW en registratierechten
Ja, ik heb interesse