Investering

Investeren in vastgoed rendeert, als je het goed aanpakt. Er zijn een aantal belangrijke factoren waarmee je rekening moet houden om er een succes van te maken. Het project Pier Kornel te Aalst voldoet aan al deze factoren.

Instapklare woningen en appartementen

De nieuwbouwwoningen en -appartementen op Pier Kornel zijn allemaal tot in de puntjes afgewerkt.  Alle woonentiteiten worden instapklaar afgeleverd.  Het afwerkingsniveau is hoog : een goed uitgeruste keuken en badkamer, geluidsarme liften, ...  Door het gebruik van onderhoudsvriendelijke en duurzame materialen heb je als investeerder ook op lange termijn waar voor je geld. Het project voldoet aan hoge kwaliteitsnormen en heeft veel aandacht voor veligheid, comfort en privacy. Er wordt voorzien in een doorgedreven thermische isolatie met een energieprestatie van max. E50, mogelijk zelfs E30. Alle woningen en appartementen hebben hun parkeerplaats vlakbij. De architectuur is vernieuwend, maar eenvoudig met nadruk op kwaliteit.

Je koopt dus een instapklare,comfortabele nieuwbouwwoning- of appartement met karakter en een unieke uitstraling.  

 

50 erkende assistentiewoningen

Ook investeren in onze assistentiewoningen is een goed idee ! Beleggers investeren hier in een groeiende markt. Tegen 2030 zal ongeveer een kwart van de Belgen ouder zijn dan 65 jaar. Velen onder hen hebben nood aan een aangepaste woonst en zorg op maat.

Door residentie ‘Pier Kornel’ te realiseren als erkende assistentiewoningen, genieten kopers van een verlaagd btw-tarief van 12% met daarnaast een vrijstelling van onroerende voorheffing. Naast deze fiscale voordelen betekent deze erkenning ook een kwaliteitslabel voor bewoners en investeerders. Bij de lancering van het project genieten de kopers ook van één jaar huurgarantie.

Centraal en rustig wonen in Aalst

De buurt waarin de woning ligt is een zeer belangrijke factor. Net daarom is een woning of appartement in het project Pier Kornel een interessant opbrengsteigendom.  Op wandelafstand van het centrum en het station van Aalst ligt Pier Kornel in een rustige omgeving met een aangenaam en autoluw groen binnengebied. Bovendien is Pier Kornel gelegen vlakbij de aansluiting met de E40, waardoor je zo in Gent of Brussel bent. Ook het openbaar vervoer en de scholen in de omgeving zijn vlot bereikbaar. In Pier Kornel genieten de bewoners van het beste van twee werelden : het bruisende van een stad en de rust van het aangename binnengebied.

Aalst is een bruisende provinciestad met alle mogelijke voorzieningen.  De verschillende winkelstraten, de leuke pleintjes en de gezellige cafés staan garant voor een aangenaam stadsleven.  Wie liever de rust opzoekt, kan terecht in het Stadspark. De stad Aalst maakt werk van de herwaardering van de Dender. Industriële sites aan het water worden omgevormd tot de nieuwe “place to be”. Pier Kornel maakt deze visie als eerste waar.  Je bent dan ook gegarandeerd van een buurt met meerwaarde.

Voor alle generaties

Op Pier Kornel zijn er woningen en appartementen voor alle generaties.  Er is een interessante mix aan woningen  in diverse typologieën (gezinswoningen, tuinappartementen, zorgwoningen, wonen aan het water, ...) voor alle budgetten.  De woningen vormen samen met de groene autoluwe omgeving en de diverse buurtfuncties het nieuwe kloppende hart van de stad. 

Prijzen

Nu in verkoop : 27 gezinswoningen met tuin, 49 tuinappartementen met ruime leefterrassen en 50 assistentiewoningen met terras

  • Prijzen voor woningen vanaf € 190.656
  • Prijzen voor tuinappartementen vanaf € 150.000 
  • Prijzen voor assistentiewoningen vanaf € 195.000

Een slimme investering

De woningen, appartementen en assistentiewoningen op Pier Kornel hebben een groot huurpotentieel dankzij hun zorgvuldig gekozen locatie op schaal van de stad in een aangename woon- en leefomgeving. Investeren in Pier Kornel  is dan ook een goede keuze. Neem gerust contact met ons op voor een antwoord op al jouw vragen.