De zoektocht naar een nieuwe thuis brengt vaak een waslijst van vereisten met zich mee. Van een vlotte bereikbaarheid in de week tot rustig vertoeven in het weekend: bestaat er een woonst die onze wensen 7 op 7 vervult? Ontdek Pier Kornel en aanschouw vanop de eerste rij hoe dit uniek project in Aalst jouw woondromen laat uitkomen! Wat als je kon …

1. Wonen aan het water

Wakker worden met de weerspiegeling van de zon op het water, dat is puur genieten!. De Dender lacht je elke ochtend opnieuw toe en garandeert je een frisse neus om de dag mee te starten.

2. Deel uitmaken van een warme woonbuurt

Van spelende tieners tot kletsende bejaarden: Pier Kornel geeft jong en oud het gevoel van thuiskomen. Op zoek naar een glimlach of een fijne babbel? Dat kan in de ontmoetingszone, de binnentuin of eigenlijk gewoon over de gehele site!

3. Je groene vingers bovenhalen

Of je nu kiest voor een complete woonst of appartement wat hogerop, dan nog haal je hier gretig jouw groene vingers boven. Een gemeenschappelijke binnentuin en aangename ontmoetingszone: van deze pracht en praal kan je dagdagelijks genieten. En de kids genieten ook van al deze speelruimte!

4. Wandelen & fietsen naar het centrum

Fietsen naar school, wandelen naar de markt, te voet om bloemen: jouw nieuwe woonst lijkt wel het hart van de stad. Laat je auto veilig en gerust staan op onze parking en geniet van de vrijheid. Daarbovenop ook nog eens goed voor het milieu!

5. Uitpakken met kwaliteitsvolle architectuur

Dat nieuwbouw simplistisch en toch ingenieus kan zijn, bewijst dit project. Van slimme ingebouwde kasten tot de nieuwste woontrends. Onze appartementen & gezinswoningen hebben het allemaal!

6. Opgroeien in een bruisende stad

Je hoeft niet langer twee steden verder op ontdekkingstocht naar hippe boetieks: Aalst heeft alles wat je zoekt. Het talent, de gezelligheid en een frisse wind barsten razen door de stad. Snuif jij de sfeer mee op?

7. Relaxen in een zorgeloze, autoluwe buurt. Mét parking!

Iedereen wil wonen vlakbij de stad, maar wil er ook het liefst parkeren. Gelukkig vormt dit voor jou nooit een probleem! Met onze (ondergrondse) parking laat jij jouw auto steeds veilig en in een mum van tijd staan: meer speelruimte voor de allerkleinsten, minder tijdverlies voor jou!