TERRASAPPARTEMENT

70 tot 72m² – 1 slpk – terras
Klaar voor je eerste eigen woning? Of op zoek naar een interessante investering? Dan zijn deze startersappartementen met groot terras de ideale, betaalbare keuze voor jou.
Prijs: € 217.500

TUINAPPARTEMENT

72 tot 77m² – 1 slpk – terras en tuin
Op zoek naar een appartement maar ook graag een stukje groen erbij? Het kan! Onze tuinappartementen op het gelijkvloers, inclusief terras, bieden je een directe toegang tot de omliggende binnentuin! Een aantal van deze appartementen beschikken trouwens ook over een eigen tuin.
Prijs: € 211.500

COMFORTAPPARTEMENT

74 tot 92m² – 2 slpk – terras
Comfortabel wonen met 2 slaapkamers en een gezellig terras? Dat is wat deze appartementen voor jou in petto hebben. Een perfect geoptimaliseerd evenwicht tussen ruimte en comfort. We bieden een variatie aan uitzicht en oriëntatie: geniet van het zicht op de binnentuin of op de ontmoetings- zone.
Prijs: € 257.500

PENTHOUSE

70 tot 114m² – 1, 2 of 3 slpk – ruim terras
Waan je met het hoofd in de wolken in onze Penthouse- appartementen. Vanop het ruime terras ontdek je bovendien een betoverend uitzicht op de collectieve binnentuin of de woonbuurt. Geniet hier van de maximale lichtinval.
Prijs: € 219.500

LUXE-APPARTEMENT

102 tot 123m² – 3 of 4 slpk – terras en/of tuin
De inpandige terrassen zorgen voor eenverlenging van de leefruimte en versterken hierdoor de ruimtelijkheid. Ruime 3- en 4-slaapkamerappartementen op het gelijkvloers, eerste of tweede verdieping. Het mooie uitzicht op de binnentuin of over Pier Kornel krijg je er bovenop.
Prijs: € 299.500