Nieuwbouw
aan
6% BTW

Een huis kopen kost vandaag minder dan morgen!

Nog nooit was het zo voordelig om een woonkrediet aan te gaan.

Je kon er niet naast kijken, de interestvoeten stonden op een historisch laag peil. In januari van dit jaar bedroeg volgens de Nationale Bank van België de gemiddelde rentevoet voor een hypothecair krediet met een rentevaste periode langer dan 10 jaar slechts 1,38%. Nog nooit was het zo voordelig om een woonkrediet aan te gaan.

Goed nieuws dus bij je zoektocht naar een nieuwe woning want een lage interestvoet betekent minder kosten en een hogere koopcapaciteit. Blijft dit zo? Jammer genoeg niet.

Onze experten in de bancaire sector voorspelden een stijging op de rentevoet. Zo hadden we die eind maart voor het eerst. Alsnog is de rentevoet op vandaag zeer laag. Overweeg je om een huis te kopen? Het is nog steeds bijzonder interessant om vandaag een hypothecaire lening aan te gaan!

“De huidige aanhoudende inflatie kondigt zonder twijfel, stijgende rentevoeten aan.
Toch zijn ze nog steeds historisch laag!”

Roel Helgers, Bedrijfseconoom bij Matexi

Wil je een goede investering maken voor je toekomst?

Kies voor een duurzame en energiezuinige woning. Dat in combinatie met de gunstige rentevoet maakt de aankoop aantrekkelijk.
Wil je helemaal zeker zijn? Kies dan voor nieuwbouw. Zo is je nieuwe thuis gebouwd volgens strenge normen en dus energie-efficiënt. Zo ben je helemaal klaar voor de toekomst!

De troeven van Pier Kornel

  • kwalitatieve en duurzame nieuwbouw
  • in het centrum van Aalst
  • gelegen in een leuke woonbuurt
  • kopen bij een betrouwbare partner