Nieuwbouw
aan
6% BTW

De troeven van Aalst Pier Kornel

Pier Kornel is niet zomaar een wijk! Door verschillende woontypes te combineren is het een bruisende gemeenschap. Gelegen aan de Dender en vlak bij het centrum met al z’n voorzieningen. Pier Kornel, een levendige woonbuurt waar alle generaties elkaar vinden.  
  • gezinswoningen
  • appartementen
  • erkende assistentiewoningen

De tevredenheid van onze toekomstige bewoners is voor ons van cruciaal belang.

Om dat waar te maken krijg je van ons een sterk engagement:

1. Gemoedsrust

Een nieuwe woning of een nieuw appartement op Pier Kornel koop je volledig afgewerkt en instapklaar.

2. De prijs is de prijs

Een afspraak is een afspraak. Er zijn geen onverwachte meerprijzen en je verhuist op de vastgestelde datum naar je nieuwe thuis.

3. Verrassend veel voor je budget

We garanderen je kwaliteitsvolle materialen en een vakkundige plaatsing en afwerking. Je woning is een interessante en veilige investering.

4. Persoonlijke begeleiding

Op belangrijke momenten zit je samen met jouw klantenbegeleider. Samen kies je je keuken, badkamer en afwerkingsmaterialen. Jij bepaalt daarmee zelf de stijl van je interieur.

5. Helder traject

Een logisch en helder stappenplan begeleidt je van aankoop tot oplevering en zelfs daarna.

6. Pier Kornel: een levendige én energiezuinige woonbuurt

Van gezinswoningen en appartementen tot erkende assistentiewoningen, er is voor ieder wat wils. En er is nog meer: een collectieve tuin, winkels, gemeenschapsvoorzieningen en later zelfs een brasserie.
Er wordt gewerkt met moderne en gebruiksvriendelijke technieken: een collectief verwarmingssysteem op gas, een zonneboiler en de aanleg van groendaken met een hoog waterbergend vermogen. De woningen voldoen aan de energie-eisen van vandaag en zijn klaar voor morgen. Zo bespaar je op je energiefactuur.

7. Een som van jaren expertise

Matexi is een modern familiebedrijf met meer dan 75 jaar ervaring. We maakten al meer dan 42.500 gezinnen gelukkig in hun nieuwe woonst. Dat is de beste garantie dat we ook jouw project tot een goed einde brengen.
Revive is een projectontwikkelaar die in 2008 werd opgericht met als missie vervuilde gronden in stedelijk gebied te ‘upcyclen’ naar nieuwe groene, duurzame woonbuurten.
Alle Revive sites streven naar een klimaatneutraal gebruik en biodiversiteit. Hiermee wil Revive de fysieke en mentale welbevinden van de bewoners verbeteren.

“De gemoedsrust, de tijd die voor me gemaakt werd, én hoe ze meedachten met mijn persoonlijke situatie, dat alles heeft mij overtuigd om de compromis te tekenen.”

Johan, bewoner van Pier Kornel