Nieuwbouw
aan
6% BTW

De uitdagingen van verhuizen

Van dozen tillen als een ware hulk tot klinken met de vrienden op de laatste gevezen vijs: verhuizen heeft z’n typische uitdagingen en troeven. Sta jij onderaan de ervaringsladder of bekroon je jezelf tot ware koning? Wat het antwoord ook is, deze 7 situaties gingen vast niet aan jou voorbij.

1. Dozen, overal dozen!

Wat dozen in de slaapkamer, nog meer in de keuken en een overvloed in de gang. Wie houdt de tel bij? Met goed geluk duiken de vorken op in de keuken en niet in de slaapkamer. Toch hulp nodig? Labels en sorteren to the rescue! Ga aan de slag met die dikke alcoholstift en wijs die dozen de weg nog voor ze op pad gaan!

2. Je wordt een echte Tetris-kampioen

Puzzelen met dozen, met meubels, matrassen, … daar word jij de beste in. Of het nu een verhuiswagen is of je eigen wagen: je propt alles zo vol mogelijk om het heen-en-weer rijden te beperken. Dat kleine, vrije gaatje? Goed gezien, daar past net een schoenendoos in! #lifegoals

3. Heb je echt zoveel spullen?

De volgende keer zal je wel twee keer nadenken bij een aankoop. Heb je die mixer nu echt nodig of lijkt deze verdacht veel op je huidige? Bij het graven in de kelder ontdek je dat je veel meer spullen hebt dan gedacht. To do? Geef op-te-dossen-spullen een kans in de kringloop, gooi vergane glorie weg en maak zo ruimte voor nieuw leven!

4. Op vrienden en familie kan je altijd bouwen

Verhuizen is bijna als een teambuilding voor vrienden en vrienden. Je trommelt ze op, lacht je te pletter wanneer ze de sofa de trap op proberen te krijgen en houdt er ‘s avonds vaak nog een leuke drink aan over. Gezelligheid troef als je ‘t ons vraagt!

5. De deur, lift of trap lijkt plots veel smaller dan gedacht

Die nieuwe sofa, die zou geolied door de deur moeten geraken. Was alles niet tot op de millimeter afgemeten? De realiteit denkt daar anders over! Maak je geen zorgen, je bent niet de enige die dit meemaakt. Alle meubels lijken groter dan ooit gedacht maar op één of andere manier lukt het je toch om alles netjes op zijn plaats te krijgen.

6. De magische verdwijntruc

Al die meubels uit elkaar halen, brengt ook heel wat klein grut met zich mee. Op zich geen probleem, tot je een meubel terug in elkaar zet en tot de ontdekking komt dat de allerlaatste vijs ontbreekt. Waar die naartoe is? Breek je hoofd er niet over, die vijs heeft nu vast een beter leven. En die kast? Die blijft ook wel in elkaar steken met een vijsje minder.

7. Het was het allemaal waard!

Je ploft je neer in die nieuwe sofa met een steengoede serie op TV. Moe maar voldaan lonkt het bed naar je, maar slapen zit er helaas nog niet in! Enthousiasme neemt de bovenhand: een nieuw huis wordt al snel een warme thuis. The struggle was real, maar uiteindelijk was het elke druppel zweet waard!
Op zoek naar een appartement, gezinswoning of assistentiewoning een gezellige, groene woonbuurt? Bekijk hier ons aanbod!