Nieuwbouw
aan
6% BTW

De woning die assisteert én rendeert!

Woon je graag in alle comfort in het centrum van Aalst? Dan zijn de assistentiewoningen van Pier Kornel zeker iets voor jou. Onze appartementen zijn ruim, comfortabel en uiterst toegankelijk voor iedereen. Bovendien kom je als actieve 60-plusser terecht in een warme buurt met talrijke sociale activiteiten. Wat wil je nog meer?

1. Oilsjt? Da’s vertier en plezier

Van de weelderige natuur naar de levendige stad: waar trek jij vandaag op uit? Aalst heeft het allemaal! Niet alleen op Pier Kornel zelf, maar ook daarbuiten ontmoet je dagelijks nieuwe gezichten. Van de binnentuin, wandelpaden en ontmoetingszone tot een gezellige brasserie: jong en oud kruisen dagelijks jouw pad. Met wie heb jij vandaag een leuke babbel?

2. Ruim, maar niet te groot

“Zullen we even dansen, quickstep door het huis?” Het kan zomaar, met 62 vierkante meter thuis! Wanneer je over voldoende ruimte beschikt, ervaar je een gevoel van vrijheid. De ideale oppervlakte schommelt tussen ‘voldoende ruim’ en ‘niet te groot’. Bij Pier Kornel vind je ze groter dan gemiddeld op de markt en met zelfs twee slaapkamers.

3. Helpen kan, elk uur van de dag

Heb je nood aan hulp: vandaag, morgen of over een jaar of vijf? Dan is een assistentiewoning nu alvast een antwoord op uw vraag! Standaard is uw woonst rolstoelvriendelijk uitgerust en vind je discrete noodknoppen terug. Van een sporadische helpende hand tot dagelijkse verzorging: je kiest zelf en op welk moment je hulp nodig hebt.

4. Investeer vandaag, want de rente staat laag

Op zoek naar een investering renderend op jouw oude dag? Met een rente bijna op 0 is geld bevriezen op uw spaarboekje niet de verstandigste keuze. Vastgoed zoals onze assistentiewoningen daarentegen renderen wél op lange termijn. Maar ook vandaag geniet u van financieel voordeel: dankzij een verlaagd BTW-tarief van 12% bespaart u vanaf de eerste dag.

Heb je nog een vraag?

Contacteer Kris via ons contactformulier of bel 0475 69 82 54 voor meer info.

Exterieur van een gebouw